Partiolaisten adventtikalenterit

Näin loppuvuodesta me partiolaiset olemme usein kiertäneet ovillanne myymässä partiolaisten adventtikalenteria. Tänä vuonna koronavirusepidemia tulee vaikuttamaan negatiivisesti myyntiin, mutta toivomme kuitenkin, että tukisit paikallista partiotoimintaa ostamalla adventtikalenterin etänä.

Erityisesti nyt, korona-ajan vaikutukset lapsiin ja nuoriin vaihtelevat riippuen perhetilanteesta ja käytettävissä olevista voimavaroista. Koulun tai opiskelun siirtyminen kotiin sekä harrastusten ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksien karsiminen olivat koronakevään isoja muutoksia. Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö. Ostamalla partiolaisten adventtikalenterin tuet partiotoimintaa ja vaikutat suoraan siihen, että toiminta pysyy mahdollisimman samankaltaisena kuin ennen koronapandemian alkua!

Adventtikalenterin tilaaminen netistä on helppoa, ohjeet löydät alta!

Kalenterin hinta on 10 euroa. Kalenterimyynnin tuotto käytetään lyhentämättömänä partiotoimintaan ja suurimman osan siitä saa paikallinen lippukuntasi, Karhunvartijat. Adventtikalenterimyynti on lippukuntamme suurin vuosittainen varainhankinta, ja myyntituotot vaikuttavat suoraan lippukunnan toimintaan. Varoilla kustannamme mm. retkeilyvälineiden hankinnan ja päivittämisen, sekä mahdollistamme mahdollisimman monen lapsen ja nuoren osallistumisen partiotoimintaan.

NÄIN TILAAT KALENTERIN KOTIISI

  1. Tilaa kalenteri lähettämällä meille sähköpostia lippukunnan joulukampanjapäällikölle: olli.hurme@partio.fi
    a. Kerro meille nimesi, osoitteesi ( +mahdollinen ovikoodi) sekä kuinka monta kalenteria tilaat.
  2. Vastauksena saat maksuohjeet. Maksu onnistuu Mobilepayllä, kortilla tai käteisellä.
  3. Toimitamme tilaamasi kalenterit antamaasi osoitteeseen noin viikon sisällä tilauksen ja maksun vastaanottamisesta, tai sovittuna ajankohtana.

Kalentereita alueellamme toimittavat lippukuntamme vapaaehtoiset. Emme peri toimituksesta lisämaksua – maksat vain kalenterin hinnan 10 €/kpl.

Kalenterin voi tilata myös netistä. Kun tilaat alla olevan linkin kautta, tai valitset tuen saajaksi Karhunvartijat tilauksen yhteydessä, tulee kalenterin tuotot suoraan paikalliselle lippukunnallesi.

TILAA ADVENTTIKALENTERI TÄSTÄ!

Kiitos paikallisen partiotoiminnan tukemisesta, ja hyvää joulun odotusta!


– Olli, kalenteritonttu