MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstai
17.30-18.30Oselotlit
18-19LeijonatKipinätNapaketutKäsihuuhdesudet
19-20PallokanatKuumat PerunatMelukatitHobitit
20-21KebabsorsatSamoajat + KelotSamoajat
Kivenlahden kolon kokousajat toimintakautena 2023-2024.

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstai
18-19Pikkuhukat
Saunalahden kolon kokousajat toimintakautena 2023-2024.

Lippukuntamme pienryhmät on jaettu eri ikäkausiin. Kaikille ikäkausille yhteistä on, että heillä on erilaisia suorituksia. Suoritukset vaihtelevat niin ikäkausien kesken kuin ikäkauden sisälläkin. Jokaisella ikäkaudella on myös jonkinlainen päätösseremonia tai merkki.

Jokaisessa ikäkaudessa harjoitellaan myös johtamista. Mitä vanhemmiksi partiolaiset kasvavat sitä vastuullisempia nämä harjoitukset ovat. Kaikki ikäkaudet tekevät myös retkiä niin maastoon kuin kämpällekin.

 

Pienryhmät & johtajat

 

Sudenpennut

Kipinät
Jani, Nea, Anna, Erica, Nuppu

Leijonat
Svetlana, Anniina, Aki

Pikkuhukat (Saunalahdessa)
Minna, Jussi & Laura

Ikäkausivastaavana: Senna

Seikkailijat

1.-2. vuoden seikkailijat

Käsihuuhdesudet
Joona, Rasse + Teo*

Napaketut
Santra, Robin + Ella*

2. vuoden seikkailijat

Melukatit
Lenni, Martta, Emilia + Emppu*

Ikäkausivastaavana: Henna

Tarpojat

1. vuoden tarpojat

Kuumat Perunat
Anni & Aurora

Kebabsorsat
Thomas, Roope + Albert*

Oselotlit
Aarne, Tuuli, Tara

2. vuoden tarpojat

Pallokanat
Nelly & Ellio

3. vuoden tarpojat

Hobitit
Anton, Jonne

Ikäkausivastaavana: Adi

Samoajat

Ikäkausivastaavana: Nippe

Vaeltajat

Ikäkausivastaavana: Jani

Kelot

Karhuryhmä
Ikäkausivastaavana: Olli R.

* = tukiaikuinen

Perhepartio

Käpyinä: Salla M., Jassu, Mikko ja Ville

 
 

Ikäkaudet


Sudenpentu

Sudenpennut ovat 7-9 –vuotiaita eli he ovat peruskoulun 1.- 3. luokalla. Sudenpentujen ryhmää kutsutaan laumaksi. Sudenpentulaumaan kuuluu noin 8-12 lasta. Sudenpennut suorittavat jälkiä sekä saavat sudenpentukautensa lopuksi Pennun käpälän.

Seikkailija

Seikkailijat ovat 10-11 –vuotiaita eli he ovat peruskoulun 4. ja 5. luokalla. Seikkailijoiden ryhmää kutsutaan vartioksi. Seikkailijavartioon kuuluu noin 10-15 lasta. Vartio jakautuu tarvittaessa pariksi pienemmäksi ryhmäksi toiminnan helpottamiseksi. Seikkailijat suorittavat ilmansuuntia ja saavat seikkailijakautensa lopuksi Kompassiruusun.

Tarpoja

Tarpojat ovat 12-14 –vuotiaita eli he ovat peruskoulun 6., 7. ja 8. luokalla. Tarpojien ryhmää kutsutaan vartioksi. Tarpojatyttöjen vartioon kuuluu noin 4-8 lasta ja tarpojapoikien vartioon noin 8-12 lasta. Tarpojat suorittavat erilaisia tehtäviä edistymisestään riippuen. He suorittavat tarpojauransa päätteeksi Kimin hymyn eli nykyisen toisen luokan merkin.

Samoaja

Samoajat ovat 15-17 –vuotiaita eli heitä ovat kaikki peruskoulun 9. luokkalaisista lukion tai ammattikoulun 2. vuosikurssin opiskelijoihin. Samoajien ryhmää kutsutaan vartioksi. Samoajavartioon kuuluu noin 4-12 nuorta. Samoajat suorittavat erilaisia tehtäviä edistymisestään riippuen. He suorittavat samoajauransa päätteeksi Liljaleijonan.

Vaeltaja

Vaeltajat ovat 18-22 –vuotiaita. Vaeltajien ryhmää kutsutaan vartioksi. Vaeltajavartioon kuuluu enemmän kuin kaksi nuorta. Vaeltajat suorittavat erilaisia suorituksia oman henkilökohtaisen suunnitelmansa mukaan.

Kelo

Kelot ovat yli 23 –vuotiaita partiolaisia. Suomen Partiolaisten termien mukaan he ovat aikuisia, me kuitenkin kutsumme heitä Keloiksi. Heille ei ole enää varsinaista ohjelmaa, mutta he toimivat lippukunnassa erilaisissa johtotehtävissä sekä ovat nuorempien tukena.

Perhepartio

Lippukunnassamme on aloitettu perhepartioryhmä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa, sekä järjestää retkiä vähintään kerran yhden kauden aikana. Perhepartio kuuluu ensisijaisesti 0-7 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.