Kiitos adventtikalenterimyyntiin osallistuneille

Karhunvartijat Pääkaupunkiseudun adventtikalenterimyyntitilastojen kärjessä – Iso kiitos adventtikalenterimyyntiin osallistuneille

Adventtikalenterikampanja on saatu jälleen kerran onnellisesti päätökseen. Adventtikalenteri on partion tärkein varainhankintakeino, jonka tuotoilla mahdollistetaan partiotoiminta Suomessa. Yli 70 % tuotoista menee suoraan lippukunnille ja niiden toimintaa tukeville partiopiireille. Tänä vuonna lippukuntamme myi huikeat 1773 kalenteria (9,6 kalenteria/kavalainen), mikä oli kaikista Pääkaupunkiseudun partiolaisten lippukunnista kolmanneksi suurin kokonaismäärä! Kasvua lippukuntamme vuoden 2020 myyntiin oli myös valtavasti, 25,4 % (2020: 1414 kalenteria). Kampanjan tuotot käytetään lippukunnassamme retkeilykaluston hankintaan sekä lippukuntaretkien tukemiseen. 

Lämmin kiitos kaikille kalenterimyynnissä avustaneille kotijoukoille!

Ps. Kaikki yli 15 kalenteria myyneet palkittiin Kiljavalla kalenterimyyntipalkinnoilla. Mikäli et ole/huollettavasi ei ole vielä saanut palkintoa, voit olla yhteydessä Olliin (olli.hurme@partio.fi) tai Lottaan (sallove98@hotmail.com).