Karhuviesti 4/2022

Tämä on Karhunvartijoiden kuukausitiedote.

Aiheet:

1. Ajankohtaiset toimintaohjeet

2. Yhteisvastuukeräys

3. Karhuiltama 20.4.

4. Melontavaellus 26.-28.5.

5. Kevätriihitys 21.-22.-5.

6. Pikkuvalkee 2022 (su-se)

7. Kava Race 6.0


——

Lyhenteet:

su – sudenpentu 7-9v, se – seikkailijat 10-12v, ta – tarpojat 13-15v, sa – samoajat 15-17v, va – vaeltajat 18-22v, ke -kelot 23v-> 

——1. Ajankohtaiset toimintaohjeet

Tällä hetkellä kokouksia ja retkiä saa järjestää normaalisti. Kaikki toiminta suunnitellaan ja toteutetaan terveysturvallisuus huomioiden, eli käytetään vielä maskeja ja huolehditaan turvaväleistä.

2. Yhteisvastuukeräys 25.-28.4.

Yhteisvastuukeräysviikolla jokainen pienryhmä pitää kokouksen yhteisvastuuta keräten. Lisätietoja tulossa pian Ollilta, mutta kehotamme pienryhmien johtajia laittamaan päivän jo muistiin ja toimintasuunnitelmaan.

3. Karhuiltama 20.4.

Partioviikolla nähdään johtajiston kesken! Karhuiltamassa osallistutaan tänä vuonna maailman 10. nopeimpiin partiotaitokisoihin porukalla ja näytetään, mihin rakkaan lippukuntamme johtajisto pystyy! Mukaan lämpimästi tervetulleita ovat myös vähemmän aktiiviset vanhat jäsenet.

Karhuiltamaan ilmoittaudutaan tänä vuonna joukkueittain (3-4 henkilöä). Joukkue ilmoittautuu itsenäisesti Kuksan kautta mukaan maailman 10. nopeimpiin partiotaitokisoihin ja ilmoittaa sen jälkeen ilmoittautumisestaan joko ohjelmajohtaja Einelle tai pestijohtaja Nupulle. Lippukunta hoitaa joukkueiden kisamaksut.

Lue lisää kisasta ja ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.partio.fi/event/papa-maailman-10-nopeimmat-pt-kisat-aikuisille-ja-vaeltajille/

4. Melontavaellus 26.-28.5.

Tarpojat ja Samoajat: tervetuloa melomaan Suomen itäisimmän pisteen huikealle KOITAJOELLE. Koitajoki on perinteinen ”makkarajoki” joka virtaa rauhaisasti välillä Venäjän, välillä Suomen puolella. Suunnitelmamme on pysytellä yksinomaan rajan tällä puolella inkkarikanooteilla virran mukana meloen.  

Lähtö retkelle tapahtuu (luonnollisesti Covid-19 varauksella) torstaina 26.5.2022 Kivenlahdesta kohti Ilomantsia ja edelleen Koivusuon luonnonpuistoa. Matkaa kohteeseen on ilman pysähdyksiäkin noin 7 tunnin ajo, joten startti tapahtuisi kello 8:00 (kyllä, koulusta pitäisi saada perjantaina vapaaksi). Paluu lauantaina 28.5.2022 myöhään illalla Espooseen.

Lue lisää ja ilmoittaudu nyt Kuksassa: kuksaan.fi/40227. Ilmoittautuminen päättyy 20.4. Paikkoja tälle huikealle retkelle on rajoitetusti, joten ole nopea!

5. Kevätriihitys 21.-22.5.

Vihdoin päästään riihittämään ihan oikeasti ja perinteisin menoin! Syyskokous hyväksyi hallituksen esityksen siitä, että lippukunta tarjoaa kevätriihityksen osallistujille, jolloin tapahtuma on osallistujille maksuton! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa myöhemmin.

Hallitus etsii edelleen riihitykselle johtajaa ja tekijöitä. Jos riihityksen järjestäminen kutkuttaa vatsan pohjassa, ole yhteydessä Nuppuun! Sinun ei tarvitse olla aktiivisesti mukana viikkotoiminnassa mahdollistaaksesi mahtavan riihityksen lippukunnan nuoremmille!

6. Pikkuvalkee 2022

Pitkän odotuksen jälkeen Karhunvartijat järjestää jälleen sudenpentujen, seikkailijoiden ja perhepartion yhteisen kesäleirin. Leirin ajankohta on 8.-11.6.2022. Leiripaikkana toimii Somerniemen Tuottajapirtti. Luvassa on leiritunnelmaa, leikkiä, uintia ja seikkailua! Leirin hinta koko ajalta on 50 euroa. Hintaan sisältyy linja-autokuljetus Kivenlahdesta leiripaikalle ja takaisin. Johtajien on mahdollista osallistua leirille päiväleiriläisinä. Päiväleirin hinta on 15 euroa/päivä.
Lue lisää liitteenä olevasta leirikirjeestä ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://kuksaan.fi/49477


7. Kava Race 6.0

Tänä kesänä kisaillaan toivottavasti jälleen Kava Racen merkeissä! Johtajistolle tarkoitettu kisailu on tarkoitus järjestää tutusti kesän aikana. Tällä hetkellä etsimme lippukunnan johtajistosta uusia tai vanhoja tekijöitä, jotka voisivat antaa aiempina vuosina pelkästään hallituksen järjestämälle kisalle uutta säväystä! Innostaisiko siis Amazing Race -tyyppisen kisailun suunnittelu ja tekeminen sinua? Ilmoita kiinnostuksestasi mahdollisimman pian Senjalle WhatsAppissa (044-3356108) tai sähköpostitse (senja.rapila@partio.fi)!

Huom! Mikäli kisalle ei löydy tarpeeksi tekijöitä 21.4. mennessä, ei tapahtumaa voida tänä vuonna järjestää.

Tapahtumakalenteri:

Karhuiltama 20.4. (sa->)

Kevätriihitys 21.-22.5. (se->)

Melontavaellus 26.-28.5. (ta->)

Kava Race 6.0 (sa->)

Sudenpentujen ja seikkailijoiden kesäleiri 8.-12.6. (su-se)

Kajo 2022 15.-23.7. (ta->)