Karhunvartijoiden 30-vuotishistoriikki on julkaistu – tilaa heti omasi!

Muistatko, mikä olikaan legendaarinen Hopeanuoli tai millä mystisellä aineella Maininkitien kolon lattia värjättiin viisitoista vuotta sitten? Miltä näyttivät karhunvartijoiden nettisivut 2000-luvun alussa? Entäpä missä Timo oli silloin, kun kutsu lippukunnanjohtajaksi esitettiin?

Karhunvartijat ry – 30 vuotta murinaa -kirja on vihdoin julkaistu! Teos on monipuolinen katsaus lippukuntamme toimintaan ja kavalaisuuden ytimeen lippukuntamme perustamisvuodesta 1986 alkaen. Kirjan sivuilta löytyy mielenkiintoista luettavaa niin kavalaisten läheisille kuin entisille ja nykyisille kavalaisille. Historiikissa syvennytään muun muassa kavalaisiin perinteisiin, kesäleireihin, retkiin, tapahtumiin, koloihin, viestintäkanaviin ja alueelliseen yhteistyöhön, toki ääneen päästetään myös rakkaat lippukunnanjohtajamme. Nyt nämä tarinat, arkistoissa pölyttyneet pöytäkirjat ja kuvat on tuotu yksiin kansiin jokaisen nähtäväksi.

Kirjassa on 192 sivua ja sen hinta on 25 euroa. Ohjeet maksamiseen lähetetään kirjan tilanneille erikseen lokakuussa.

Tilaa historiikki tästä linkistä: www.lyli.fi/kava30

Tilaus on sitova ja tilausaikaa on 30.9.2021 asti. Tämän jälkeen tilauksia ei enää oteta vastaan, ja kirja menee painoon. Nyt on siis ainutlaatuinen tilaisuus hankkia tämä teos itsellesi tai läheisellesi!

Lisätietoja teoksesta: Lotta Salmi (sallove98(at)hotmail.com)