Kavan vuosi

Tässä esitellään perinteisiä Kavan omia tapahtumia, jotka järjestetään joka vuosi. Näiden lisäksi on toki monia muitakin tapahtumia!

Karhunvartijat ovat aktiivinen lippukunta ja panostavat voimakkaasti metsäretkeilyyn. Tältä sivuilta löydät lippukunnan yhteiset tapahtumat ja toimintakalenterin. Karhunvartijoilla on myös runsas kalusto, jota on helppo lainata ottamalla yhteyttä kalustonhoitajiin. Lainaus-, ja huolto-ohjeet sekä kalustoluettelo löytyvät kalusto ja materiaalit -kohdasta.

Riihitys

Riihityksessä kerrataan vanhat asiat, joissa painotetaan menneen kauden koulutusaiheita. Riihitys järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Kevät-riihitys toukokuussa, ennen kesälomille jäämistä, sekä syys-riihitys loka-marraskuussa, kun on jo pimeää. Riihitykseen ovat tervetulleet kaikki seikkailijoista keloihin.

Erätaito

Erätaito on maastoretki, joka painottuu talviretkeilyyn ja tulentekotaitoihin. Retkelle voi osallistua kaikki seikkailijoista keloihin. Esitietovaatimuksia ei ole, eikä tarvitse olla kokemusta talviretkeilystä ennakkoon, täällä kyllä oppii. Erätaitoretki sijoittuu yleensä tammi-helmikuulle.

Kiljavan jouluretki

Kiljavan jouluretki järjestetään perinteisesti joulukuussa, juuri ennen joulua. Retki on koko lippukunnan yhteinen ja siellä touhutaan yhdessä yleensä erilaisia mysteerejä ratkaisten. Myöskään ulkoilua ei ole unohdettu, vaikka tällä retkellä nukutaankin Kiljavan korkeissa kerrossängyissä.

Lupauksenantotilaisuus

Marras-joulukuun vaihteessa järjestetään lupauksenantotilaisuus, jossa suoritetaan merkkien jako. Tähän tilaisuuteen kutsutaan myös vanhemmat katsomaan merkkien antoa. Tilaisuuden jännittävin kohta taitaa olla kalenteripalkintojen jako hyvin joulukalentereita myyneille partiolaisille ja pienryhmille.