Mitä partio on?

Partio on ennenkaikkea oleilua ystävien kanssa. Kuva Saraste-leiriltä vuodelta 2012.

Partio on makee harrastus, jossa pääsee kokemaan ja oppimaan uutta maailman parhaassa seurassa, monien kaverien ympäröimänä. Lippukunnissa jäsenet jakaantuvat ikäryhmittäin pienempiin ryhmiin, joilla kaikilla on omanlaista, ikään sopivaa toimintaa, joka perustuu kasvatukselliseen partio-ohjelmaan. Omasta pienryhmästä muodostuu usein partiolaiselle tärkeä porukka, johon tutustuu hyvin ja jonka kanssa on kiva viettää aikaa. (Lähde: SP)

Nuorempien partiolaisten ryhmät kokoontuvat usein kerran viikossa leikkimään, pelaamaan, askartelemaan, nikkaroimaan ja oppimaan uusia taitoja. Vanhempien partiolaisten harrastus taas koostuu usein kivan yhdessä tekemien lisäksi erilaisista vastuutehtävistä ja projekteista. Tutustu tarkemmin eri ikäkausiin ja siihen mitä partiossa tehdään. (Lähde: SP)

 

Liity mukaan toimintaan

Lippukuntaamme otetaan vuosittain noin parikymmentä uutta jäsentä. Nuorimmat toimintaan mukaan pääsevät ovat ensimmäisellä luokalla eli liittymisvuonnaan täyttävät seitsemän vuotta.

Yleensä aloittavien partiolaisten (sudenpentujen, ei aikuisten) jonotusaika on alle vuosi, mutta joka tapauksessa otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisen jälkeen.

 


Jos haluat ilmoittaa lapsesi tai itsesi mukaan toimintaan,
täytä tämä lomake. Mahdolliset kysymykset voi laittaa
osoitteeseen kavalaiseksi@karhunvartijat.net.


Legenda-leirillä vuonna 2013 ei pelätty mutaa!

Partiossa tarvitaan aina aikuisia! Haluatko mukaan viikoittaiseen toimintaan taikka vain satunnaiseksi apukädeksi retkille ja leireille? Jos haluat mahdollistaa harrastuksen lapsille ja nuorille sekä saada itsellesi mielekkään vapaaehtoistyön, laita rohkeasti viestiä kavalaiseksi@karhunvartijat.net.

Taustayhteisöt lippukunnassamme