Kiljava 2019

Karhunvartijoiden vuoden kohokohta, perinteinen jouluretki Kiljava, järjestetään tänä vuonna 21.-22.12. Kiljavan leirikeskuksessa.

Tänä vuonna suositun jouluretken teemassa näkyy ympäristön- ja luonnonsuojelu. Pääsemme suorittamaan Maailman luonnonsäätiö WWF:n ja Suomen Partiolaisten Panda-merkkiä. Luvassa myös parasta partioseuraa, ulkoilua, leikkejä, saunomista, discoilua ja joulumeininkiä.

Retken hinta on 17€ , joka sisältää Panda-merkin. Ilmoittautuminen päättyy 15.12. (maksun eräpäivä on samana päivänä). Retkimaksun maksaminen on edellytys retkelle osallistumiselle.

Ilmoittaudu siis mukaan tästä linkistä: kuksaan.fi/31456

Retkikirjeestä löydät lisää tietoa! Lataa PDF-tiedosto alta

Lupaustilaisuus ja itsenäisyyspäivän etkot 2019

Karhunvartijat ry:n lupaustilaisuus ja itsenäisyyspäivän etkot järjestetään Saunalahden koululla torstaina 5.12. klo 17:30 alkaen.

Lupaustilaisuudessa uudet partiolaiset sekä ikäkautta vaihtaneet partiolaiset antavat partio- tai ikäkausilupauksensa. Lisäksi juhlassa jaetaan suoritettuja vaihemerkkejä, jänkäsusia sekä palkitaan ansioituneita johtajia. Lupaustilaisuus ei ole vain lupauksen antaville lippukuntalaisten tapahtuma, vaan kaikki lippukunnan jäsenet ja heidän perheensä ovat tervetulleita viettämään iltaa etkoille.

Ilmoittauduthan mukaan tapahtumaan sunnuntaihin 1.12.2019 mennessä osoitteessa: http://kuksaan.fi/31007

Lisätietoja alla olevasta PDF-tiedostosta, joka kannattaa lukea huolella läpi:

KAIKU 2019

Tänä kesänä Karhunvartijat järjestävät kesäleirin yhdessä Haukkavuoren Haltioiden kanssa 25.-28.7.2019. Kannattaa siis varata kalenterista tilaa leirille. Lisätietoja löytyy liitteenä olevasta ensimmäisestä leirikirjeestä, ja ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin keväällä!

 

Erätaito 2019

Nyt on taas se aika vuodesta kun pääsemme valloittamaan Nuuksiota oikein ryminällä parhaimpien partiokavereiden kanssa! Kyseessä on tietenkin lippukunnan perinteinen erätaitoretki, joka pidetään 16-17.3 Kattilajärvellä.

Retkikirjeitä on jaossa kololla. Ilmoittautuminen Kuksassa

http://www.kuksaan.fi/24996