LIITY PARTIOON

Mitä partio on?

Partio on makee harrastus, jossa pääsee kokemaan ja oppimaan uutta maailman parhaassa seurassa, monien kaverien ympäröimänä. Lippukunnissa jäsenet jakaantuvat ikäryhmittäin pienempiin ryhmiin, joilla kaikilla on omanlaista, ikään sopivaa toimintaa, joka perustuu kasvatukselliseen partio-ohjelmaan. Omasta pienryhmästä muodostuu usein partiolaiselle tärkeä porukka, johon tutustuu hyvin ja jonka kanssa on kiva viettää aikaa. (Lähde: SP)

Nuorempien partiolaisten ryhmät kokoontuvat usein kerran viikossa leikkimään, pelaamaan, askartelemaan, nikkaroimaan ja oppimaan uusia taitoja. Vanhempien partiolaisten harrastus taas koostuu usein kivan yhdessä tekemien lisäksi erilaisista vastuutehtävistä ja projekteista. Tutustu tarkemmin eri ikäkausiin ja siihen mitä partiossa tehdään. (Lähde: SP)

Liity mukaan toimintaan

Lippukuntaamme otetaan vuosittain noin parikymmentä uutta jäsentä. Nuorimmat toimintaan mukaan pääsevät ovat ensimmäisellä luokalla eli liittymisvuonnaan täyttävät seitsemän vuotta. Jos haluat ilmoittaa lapsesi mukaan toimintaan, täytä oheinen lomake. Mahdolliset kysymykset voi laittaa osoitteeseen kavalaiseksi@karhunvartijat.net.

Yleensä aloittavien partiolaisten jonotusaika on alle vuosi, mutta joka tapauksessa otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tällä hetkellä 7-10-vuotiaiden ryhmät ovat täynnä ja täytämme ryhmiä sitä mukaan, kun paikkoja vapautuu.

Lippukunnassamme on pula aikuisista johtajista. Jos haluat mahdollistaa harrastuksen lapsille ja nuorille sekä saada itsellesi mielekkään vapaaehtoistyön, laita rohkeasti viestiä kavalaiseksi@karhunvartijat.net.

Taustayhteisöt lippukunnassamme